Spiderwomen

October 21st, 2009 Comments Off on Spiderwomen

[FR plus bas]

Constantlid An Mertens en twee leden van de Samedies (Agnes Bewer, Juliane de Moerloze) geven een lezing rond het gebruik van wiki’s bij Amazone, een ’resource’-centrum voor gelijkheid tussen vrouwen en mannen. Op het menu staan volgende vragen:
– welk type wiki gebruik ik best?
– hoe installeer ik een wiki?
– hoe kan ik samen met anderen informatie delen op een wiki?

Membre de Constant An Mertens et 2 autres membres des Samedies (Agnes Bewer, Juliane de Moerloze) organisent une conférence autour de wikis, chez Amazone, centre de ressources pour l’égalité entre les femmes et les hommes. Au menu :
– quel type de wiki à utiliser ?
– comment installer un wiki ?
– comment organiser l’information de façon collaborative ?

Comments are closed.